måndag 17 maj 2010

Nothing like RS

Ja idag har vi börjat on-the-job-training, målet var att alla skulle ta i af ett samtal var, vi var liiite bättre än de dock och hade dessutom otroligt lysande siffror. Men det är lätt att drabbas av panik och så, när telefonen ringer xD Mitt första samtal holdade jag lite, bara för att kunna hyperventilera i lugn och ro.
Men det är stor skillnad mot att sitta på RS-supporten, skillnad till de bättre. På RS var det typ ingen som pratade med mig och här gör alla de. Det är så härligt att komma till jobbet och ha en massa VÄNNER där. Det känns så toppen att ha en massa glada trevliga människor runt sig att prata med.

Nu är mannen på väg hem från jobbet, han ska väl få byta om (om han nu vill de) och sen ska vi och några från jobbet gå bro-rundan. Välkommen vårat nyttigare liv liksom :P Hjälper inte bara att sluta med läsk och godis och sånt, man måste röra på sig också. Hunden ska få följa med också, trots att vi vart ute TRE gånger sen vi kom hem, hon totalvägrar att kissa så får hoppas att hon kissar när vi går sen då. Motion lär vi få så de räcker och blir över.

Men nu ska jag fixa innan vi ska gå

Inga kommentarer: