fredag 6 januari 2012

Dag 2 Om min familj

Min familj består utav min man, vår son och djuren främst.

Min man heter Mattias och fyller 28 år den 13de januari som i år infaller på en fredag, och han är dessutom född fredagen den 13de. Han är kanske 175cm lång, har mörkt brunt hår och fantastiskt fina bruna ögon. När vi gifte oss tog han mitt efternamn. Han jobbar som sagt som bergsprängare och trivs som fan med det. Han tycker om att dricka cola och nörda vid sin dator och förutom de så gymmar han och vi följer flera serier ihop. Han är världens omtänksammaste man även om han snarkar rätt högt ibland ;)

Vår son, Phoenix blir ett år den 18 juli som i år infaller på en onsdag, han är dock född en måndag, 3320g och 51 cm kl 15:27. Han har brunt hår och bruna ögon och är för det mesta lyckligast i hela världen. Han tycker om sina mjukiskaniner och tycker mycket om att öronen är gosvänliga. Han älskar att busa, sjunga, prata och läsa, begränsas inte utav att inte kunna och har världens härligaste skratt. Han älskar att gosa med hunden och katterna och blir helt lyrisk om katten lägger sig i hans knä så han kan mojsa ner hela ansiktet i pälsen. Han snarkar ibland när han sover och gnider sig i ögonen när han är trött.

Bee, norsk skogskatt, fyller fem år i juli och är världens härligaste katt. Pratar och ska vara med och accepterar alla upptåg hans mamma hittar på, trivs med att sova på mig eller i en låda, äter inte kattmat om matbiten är trasig och tycker att världen där ute är läskig och de är bra mycket bättre att ligga hos mamma. Döpt efter transformers.

Roxanne, amerikansk varghund som blir tre i april, skitfin och olydig men ändå hur härlig som helst. Det bästa hon vet är tre meter snö alternativ tjocka ner sig i soffan och äta godis. Har utan problem satt i sig en hel massa choklad så antar att hon inte har så stor koll på att de är giftigt, annars föredrar hon julskinka och kattmat.

Fröken fräs, lika gammal som hunden och hundens partner in crime, skrikig katt, men tycker om att mysa vilket hon gör med alla förbipasserande, tar inte skit utav någon och är på hela taget jävligt speciell, heter fröken fräs för fräste var allt hon gjorde hela första dagen hon kom.

Inga kommentarer: