måndag 19 mars 2012

Framsteg

* Är 71,2 cm lång och väger 10090 gram

* Har tre tänder, alla i nedre käken. Den första som dök upp var den vänstra framtanden (vänster för honom) den 17de oktober, nummer två var den högra och den kom 27de februari och nummer tre är den brevid den och den kom bara några dagar senare, den första mars.

* 12 mars tog han tag i mig och ställde sig upp själv första gången. Sen dess har han gjort de massor av gånger. Det eskalerar ;)

* Idag (19de mars) tog han tag i mina byxor, ställde sig och med mig som stöd gick han två steg fram till bordet för att nå nånting han inte får ha. Men alltså, när man håler honom i händerna har han gått massa steg flera gånger tidigare men nu höll han handen på mitt knä, det är ju viss skillnad trots allt.

* Allt går att säga "hej" till.

* Han älskar att städa, framför allt sopa och dammsuga. Sopborsten brukar han få använda äst man vill, man ska ju ändå uppmuntra sina barn så dom städar sina rum sen. Men dammsuga kan han ju inte riktigt än men han blir jätteledsen när man dammsugit klart. Skurandet av golv är än så länge mest skumt och farsierande på samma gång.

* Han vet att katterna har bjällra i sina halsband och kopplar ihop plingandet med dom.

Inga kommentarer: